Lions Nap 2019-ben is!

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége a 2019-es esztendőben is megrendezi, prevenciós céllal a Lions Napot. A klubok döntő többsége önálló rendezvénnyel készül az országos programra: az egészség jegyében eltöltött órák fő célja a megelőzés, a szűrőprogramokon való részvétel ösztönzése, az egészségtudatos életmód beépítése mindennapjainkba. A lionsnap.hu egy összefoglaló oldal, mely segít tájékozódni, hogy melyik klub, milyen programmal készül a napra.

Központi program:

A Szövetség és a 1. régió 16 Lions klubja - a Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központjában (Budapest, IX. Tűzoltó u. 37) - a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesületével, a Magyar Vöröskereszttel, az Országos Vérellátó Szolgálattal, a Cukorbetegek Egyesületeinek Országos Szövetségével és a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségével közösen - április 27-én (szombaton) 14 és 18 óra között rendeznek egészségfesztivált, amely gazdag programmal várja a Lions tagokat, családjukat, barátaikat és az érdeklődőket.

Lesz szemészeti szűrés, vércukormérés, újraélesztési tanfolyam motorosoknak, véradás, tanácsadás és kvízjáték rákmegelőzésről, védőoltásokról, kézmosásról, kreatív játékok gyermekeknek és sok más érdekesség. Bemutatkozhatnak a Lions klubok poszterrel, videókkal, élménybeszámolókkal. Műsort adnak Lions tag művészeink, így Benkő László Kossuth díjas billentyűs a legendás Omega együttesből, Csongrádi Kata és Jánoki Márió is.

Budapesten kívül országszerte találkozhatunk a klubok Lions Napi rendezvényeivel.

A szervezők mindenkit sok szeretettel várnak a programokra!

Lions szövetség eseményei

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Nap

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
10300002-20333522-00003285

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba