Lions Club Kaposvár I. Egészségnapja

A Kaposvár Lions Club I. szervezésében zajló országos rendezvényhez kapcsolódó egészségnapot nagy érdeklődéssel fogadták a Nagypiacra érkező látogatók, vásárlók. Köszönjük a szűrővizsgálatokat végző Dr Bazsika Máriának és Kaposi Mór Oktató Kórház Prevenciós Iroda dolgozóinak, az újraélesztést bemutató Kaposvári Mentőszolgálatnak, és a cukorbetegségről tájékoztatást végző Alma Patikának a segítségét.

A vércukormérésen közel százan vettek részt, közülük 4 -nek volt 9-es a cukra (4-6 a normál érték).Dr. Bazsika Mária szemész főorvosnő a zöldhályog szűrésen megjelent 26 páciensből 3-nak javasolt további kezelést. Az újraélesztést nem csak a felnőttek tanulhatták meg, hanem a játékos horgászat mellett a gyermekek is kipróbálhatták.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba