Hírek, aktualitások: LIONS NAP

Hála és köszönet 2020. április 11. 00:00 Hála és köszönet

Baranyából kiindulva az ablakokba sorra kerülnek ki a szívecskék. Nem csak az egészségügyi dolgozókért, s nem csak róluk szól ez a közösségi kiállás, hanem mindazoknak köszönetet mondanak így, hálát és tiszteletet mutatva a munkájukért, akik a koronavírus-veszély ellenére nap, mint nap eljárnak dolgozni.

bővebben arrow_forward
Filmzene est 2019. október 20. 19:00 Filmzene est

Lions Gálaest a Fehér Bot hónapja tiszteletére a három kecskeméti lions klub összefogásában Az M. Bodon Pál Zeneiskola növendékei a három kecskeméti lions klub meghívására nagyszabású filmzenei koncertet adnak a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ színháztermében

bővebben arrow_forward
Lions Liget alakult Szombathelyen 2019. május 02. 13:00 Lions Liget alakult Szombathelyen

Az országos Lions Nap időpontjára időzítette a Savaria Lions Club a Lions Liget kialakítását. A klub és a Vas Megyei Szakosított Szociális intézet kapcsolata már közel húsz éves, itt végzik a legtöbb támogatási munkát, mivel itt összpontosul mind az a terület, ami jól összefügg a Lions világával.

bővebben arrow_forward
Lions Nap - Szemüvegeket adományozott a Kecskeméti Szent László LC 2019. április 29. 15:00 Lions Nap - Szemüvegeket adományozott a Kecskeméti Szent László LC

Az országos Lions Nap keretében közel 900 000 Ft értékben adományozott szemüvegeket a Kecskeméti Szent László Lions Club. A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola diákjai közül a klub és a Kuti Optika felajánlásaként 18 hátrányos helyzetű gyerek kapott szemüveget. A szemüvegek ünnepélyes átadására 2019. 04.29-én du. 3 órakor került sor az iskolában.

bővebben arrow_forward
Sikerrel zárult az országos Lions Nap 2019. április 29. 12:43 Sikerrel zárult az országos Lions Nap

Az idén 30 esztendős Lions Clubok Magyarországi Szövetsége 2019. április 27-én országosan egészségnapokat rendezett Lions Nap névvel. Ez a kezdeményezés nem csupán arra irányult, hogy egészségfejlesztő és betegségeket megelőző programokkal szolgálja a rászorultakat, hanem alkalmat kínált a hazai Lions közösségek és jószolgálati munkájuk megismertetésére és népszerűsítésére a társadalomban.

bővebben arrow_forward
Lions Nap 2019 - Sopron 2019. április 28. 11:00 Lions Nap 2019 - Sopron

A Lions Szövetség által országos szinten meghirdetett Lions Nap soproni rendezvényére a Lions Club Sopron és a Sopron Lady Lions Club közös szervezésében a Novomatic Arénában került sor 2019. április 27-én. A program a Fehér Sasok Ökölvívó Egyesület bemutatójával kezdődött, amelyből ízelítőt kaphattunk az edzések keménységéről és az egyesület működéséről.

bővebben arrow_forward
Lions Nap a Mosoly Klubban 2019. április 27. 14:00 Lions Nap a Mosoly Klubban

A 2019. április 27-i Mosoly Klub, melyet a szokott helyen, a Margaréta u. 2. sz. alatt tartott a Kecskeméti Szent László Lions Club és a Szent László Leo Club, az egészség jegyében telt. A játékos versenyeken egészséggel kapcsolatos feladatokat oldottak meg a jelentkezők, a versenyszámok között pedig egyéni énekekkel szórakoztatták egymást a jelenlévők.

bővebben arrow_forward
Lions Nap Mosonmagyaróváron 2019. április 27. 09:00 Lions Nap Mosonmagyaróváron

A Mosonmagyaróvári LC is csatlakozott az országos Lions Naphoz. 2019. április 27-én 9-től 18 óráig színes egészségfejlesztési programokkal várták az érdeklődőket. Az egészség fejlesztése, a betegség megelőzése, az egészséges életmód, egészséges ételek, a mozgás fontossága megjelent a programokban.

bővebben arrow_forward
Lions Nap - Véradásra is lehetőség lesz a budapesti egészségfesztiválon 2019. április 24. 13:55 Lions Nap - Véradásra is lehetőség lesz a budapesti egészségfesztiválon

Mindenkit színes programokkal, szeretettel várunk a 2019. évi Lions Nap budapesti egészségfesztiváljára, amelyet 2019. április 27-én délután 14 és 18 óra között - a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesületével közösen - rendezünk a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Elmélet Orvostudományi Központjában (Bp. IX. Tűzoltó u. 37-47). Az Országos Vérellátó Szolgálat véradást is szervez.

bővebben arrow_forward
Lions Nap - 2019 2019. április 01. 12:00 Lions Nap - 2019

Az idei esztendőben is megrendezésre kerül a Lions Nap, melyre lelkesen és szakszerűen készül A Lions Klubok Magyarországi Szövetsége. A klubok aktivitására jellemző, hogy önálló, egészségfejlesztő rendezvényekkel készülnek az országszerte április utolsó hétvégéjén megrendezendő Lions Napra.

bővebben arrow_forward
Lions Nap 2019 2019. január 24. 15:00 Lions Nap 2019

2019-ben ismét megrendezésre kerül a nagy hagyománnyal rendelkező Lions Nap, melynek előkészítése már meg is kezdődött. A központi program tervezett időpontja: 2019. április 27, szombat. Az eseményt idén új keretek között rendezzük meg, az ország valamennyi Lions klubjának bevonásával.

bővebben arrow_forward

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba