Lions Nap 2019

Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy közösségünk ismét országos Lions Napot szervez. Előkészítéséhez gőzerővel láttunk hozzá. Ennek a nagy hagyománnyal rendelkező eseménynek új keretet szeretnénk adni azzal, hogy egészségfejlesztő és betegség megelőző programok szervezését tervezzük az ország valamennyi klubjának a bevonásával, azonos időszakban, április utolsó hétvégéjén.

Azt tervezzük, hogy az központi programot április 27-én szombaton bonyolítanánk le, ezért arra kérlek benneteket, hogy Ti is erre a napra szervezzetek megmozdulást az egészség érdekében. Nem csak a hagyományos programokban (pl. szemszűrés, vércukorszint mérés, véradás) gondolkodunk, hanem minden olyan aktivitást szívesen veszünk, amely az egészséghez kapcsolódik, így szervezett keretek között lebonyolított futásra, sétára, felvilágosító előadásra is számítunk. Kérlek benneteket, hogy a helyi lehetőségek figyelembe vételével csatlakozzatok ehhez a kezdeményezéshez.

A programot a zónaelnökök fogják koordinálni, fő szervezője Lions társunk, dr. Kökény Mihály (06-30-4754675, mihaly.kokeny88@gmail.com) az 1. zóna elnöke, aki folyamatosan tájékoztat majd benneteket az aktuális eseményekről, valamint szívesen áll rendelkezésetekre a programok szervezésével kapcsolatos problémák megoldásában.

Kérlek benneteket, hogy az országos visszhang elérése érdekében dr. Kökény Mihály barátunknak 2019. február 28-ig adjátok meg, hogy melyik klub milyen programmal vesz részt a Lions Napon, illetve ha szükséges, miben tudunk segíteni.

Tájékoztatlak benneteket,  hogy a legkreatívabb programot a nyíregyházi konvención kormányzói elismerésben kívánom majd részesíteni.

További információkkal és javaslatokkal rövidesen jelentkezünk.

Köszönettel és barátsággal:

dr. Chrabák László kormányzó

 

 


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba