Lions Nap 2019 - Köszönet az összefogásért

Kedves Barátaim!

Köszönöm valamennyi lions társamnak az országos “Lions Nap“ sikeres lebonyolítása érdekében végzett munkáját. Külön köszönöm dr. Kökény Mihály programfelelősnek aki motorja volt ennek a programnak. A program minden várakozást felülmúlt. Az eddigi adatok alapján az ország 30 helyszínén több tízezer emberhez jutottunk el. Rendezvényeinkről a helyi sajtón túl többek között a Magyar Televízió híradója is beszámolt:

Színvonalas központi rendezvényünk megkoronázása volt rendezvénysorozatunknak.

Köszönöm munkátokat, és arra kérlek benneteket, hogy továbbra is ezt a hitet megtartva, ebben a szeretetben szolgáljátok embertársainkat!

Köszönettel:

dr. Chrabák László kormányzó

Kérjük, segítse a club a beérkező támogatásokkal a hátrányos helyzetű, rászoruló embertársainkat fogja segíteni, kicsit megkönnyítve számukra a mindennapokat.

A Lions Klubok Nemzetközi Szövetségét 1917-ben, Chicagoban alapították, mára a világ legnagyobb humanitárius célú klubrendszerben működő szervezete lett. A nemzetközi szövetség a világ 206 országban van jelen, 46 000 klubban mintegy 1,35 millió tagot számlál. Az ENSZ és a WHO felkérésére a mozgalom egyik fő célja 1925 óta a látás megóvása és a látásukban korlátozott emberek segítése.

Báli meghívók megrendelése

Ezen a felületen megrendelheti az adott rendezvény belépőit. Klubunk vállalja, hogy az Ön adományát 100 %-ban eljuttatja a rászorulóknak, melyről tájékoztatjuk Önt!

* Elfogadom, hogy az LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége (közhasznú szervezet) (1065 Budapest, Podmaniczky utca 16. Fsz 6.) által a lions.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba