Lions Nap - Véradásra is lehetőség lesz a budapesti egészségfesztiválon

Mindenkit színes programokkal, szeretettel várunk a 2019. évi Lions Nap budapesti egészségfesztiváljára, amelyet 2017. április 27-én délután 14 és 18 óra között   a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesületével közösen - rendezünk a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Elmélet Orvostudományi Központjában (Bp. IX. Tűzoltó u. 37-47). Lesz szemészeti szűrés, vércukormérés, koleszterin meghatározás, bemutatkoznak vakvezető kutyák, megtudhatjuk, miért fontosak a védőoltások és újraélesztési tanfolyamon is részt vehetünk sok más betegségmegelőzési szolgáltatás mellett. A régió Lions klubjainak jószolgálati munkájával is megismerkedhetünk, s rövid műsort adnak Lions tag művészek.

Az Országos Vérellátó Szolgálat véradást is szervez. Menjünk minél többen és mozgósítsuk barátainkat is véradásra, hogy hozzájárulásunkkal biztonságos vérkészlet álljon rendelkezésre műtétekhez, baleseti sérültek ellátásához. A véradással kapcsolatos információk elérhetők innen:

http://www.ovsz.hu/ver/ki-lehet-verado.

Szeretettel várunk, hozd el családodat, barátaidat, terjeszd az egészségfesztivál hírét!


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba