A Centrál LC is csatlakozik a Lions Napi programsorozathoz

esemény kezdete: 2019. április 27. 14:00
esemény vége: 2019. április 27. 18:00

A Centrál Lions klub tagjai is örömmel csatlakoznak a Lions Napi rendezvényhez. Tagjaink segítségével jött létre a Véradás program. Klubtársaink szeretettel várják az érdeklődőket személyesen is a helyszínen, klubunk meghívott vendégével, az általunk is támogatott SUHANJ! Alapítvánnyal együtt.

A SUHANJ! Alapítvány 2010 óta osztja meg a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal. Közösségi futó, úszó és triatlonedzéseket szervezünk a számukra, valamint önkénteseink segítségével versenyeken kísérjük őket. 2016 nyarán közösségi összefogással hoztuk létre a SUHANJ! Fitnesst, az ország első akadálymentes edzőtermét, ami látás- és mozgássérült, értelmi fogyatékkal élők, valamint épek számára is nyitva áll. 2 év alatt több mint 50.000 vendégbelépést regisztráltunk az integratív közösségi edzőteremben. Munkásságunkat 2017-ben és 2018-ban is kiérdemeltük a hazai segítő szakma legnagyobb presztízsű elismerését, a Civil Díjat.

Tervezett programok, aktivitások:

  • Kerekesszékes akadálypálya: ügyességi gyakorlatok egy bóják által határolt területen (jó idő esetén, szabadtéren)
  • Illatfelismerés és tapintási gyakorlatok bekötött szemmel: tapintási gyakorlat
  • Bizalomtorony építés: páros ügyességi feladat bekötött szemmel, avagy vezetni és vezetve lenni
  • SUHANJ!-kvíz: érdekességek a fogyatékkal élő sportolók teljesítményéről - nyereményjáték Fitness-belépőkért

Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba